Za ljepše blagdane: FB humanitarci prikupljali pomoć za socijalno ugrožene obitelji

Objavljeno: 21.12.2014. 11:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Josip Novak

Izvor: galerija-images/Bozicni humanitarni stand - FB humanitarci

Na ulazu u varaždinsku Gradsku tržnicu u subotu, 20. prosinca FB humanitarci Varaždin organizirali su akciju pod nazivom "Humanitarni božićni štand".

Za vrećicu hrane ili higijenskih potrepština mogla se "kupiti" očuvana ženska, muška i dječja garderoba i obuća. Namirice i higijenski proizvodi prikupljali su se kako bi se u ovo blagdansko vrijeme pomoglo socijalno ugroženim obiteljima s područja Varaždina.

- Djecu su posebno privlačile plišane igračke koje smo dijelili svima. Također smo odnijeli gumene igračke i stare novine na štand udruge Spas. Želimo zahvaliti svima koji su danas stali pored našeg štanda, onima koji su prepoznali ovaj način razmjene (odjeća za hranu ili higijensku potrepštinu) te svima Vama koji donirate i dajete nam toliko potrebnu podržku kako bismo mi bili u mogućnosti pomoći onima koji nemaju ni ono osnovno za život - napomenula je predsjednica udruge FB humanitarci Varaždin, Gordana Vincek.

Posebno je istaknula da je na Humanitarni božićni štand "doputovala" čak i vreća krumpira iz susjedne Međimurske županije.

{gallery}Bozicni humanitarni stand - FB humanitarci{/gallery}

Komentari