Zaklada Sv. Mihael pokrenula donacijski telefon 060 81 08 12

Objavljeno: 10.09.2015. 19:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Varaždinska županija

U Varaždinskoj je županiji ovog tjedna održana sjednica Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“.

Na sjednici Zaklade Sveti Mihael koju je osnovala Varaždinska županija s ciljem potpore projektima s područja prevencije kriminaliteta, pod jednom od točaka prihvaćeno je uvođenje donacijskog telefona.

Konkretno, pozivom iz fiksne mreže na broj 060 81 08 12 donira se 3,75 kuna, dok je cijena poziva iz mobilne mreže 5,05 kuna po pozivu.

U nastavku sjednice, niz aktivnosti Zaklade Sv. Mihael u narednom periodu, predložio je zamjenik župana Alen Kišić, ujedno i upravitelj Zaklade.

- Uz telefonski donacijski broj koji će biti trajno uključen, dogovorili smo s Fakultetom organizacije i informatike da nam njihovi studenti volonterski izrade web stranice, čime i oni postaju bitan partner projekta. Sredinom listopada u Opatiji će se održati donacijska večera Hrvatske udruge menadžera sigurnosti čiji će prihod biti dodijeljen našoj Zakladi, koja će također u studenom biti predstavljena i na kongresu urbane sigurnosti u Zagrebu – istaknuo je upravitelj zaklade Alen Kišić, a najavio je i brojne aktivnosti uz Dan policije.

- Nakon svih planiranih aktivnosti vjerujemo da će tijekom studenog biti raspisan i prvi natječaj za financiranje projekata prevencije kriminaliteta na području Varaždinske županije - rekao je zamjenik župana Alen Kišić.

Komentari