Započela nastava za devetu generaciju poslijediplomaca FOI-a

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 17.01.2015. 09:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu u petak je započela nastava za devetu generaciju studenata upisanih na poslijediplomski specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava...

- Poslijediplomski specijalistički studij MPS, pod vodstvom prof.dr.sc. Tihomira Hunjaka, namijenjen je svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, svima koji žele razumjeti međusobne veze organizacije, poslovanja, menadžmenta i utjecaja suvremenih ICT, a stečena znanja primijeniti u rješavanju poslovnih problema. Studij traje tri semestra, a završetkom studija stječe se 90 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica menadžmenta poslovnih sustava, odn. skraćenim nazivom univ.spec.oec menadžmenta poslovnih sustava - ističu iz FOI-a.

Dekan fakulteta, prof.dr.sc. Vjeran Strahonja, poželio je studentima uspjeh u stjecanju novih specijalističkih znanja i vještina. Također, u subotu, 17. siječnja 2015. bit će promovirano 129 prvostupnika koji su završili preddiplomske studije FOI-ja ''Informacijski sustavi'' i ''Poslovni sustavi''.

Komentari