održali presicu

eTV - HDZ: 'SDP očito ima problem kad su uzeli Čačića preko leđa svojih mladih načelnika'

Budući da danas 10. saziv Hrvatskog sabora zaključuje svoj rad, Kaniški se osvrnuo i na listu SDP-a treće izborne jedinice za nadolazeće parlamentarne izbore...
Objavljeno: 14.03.2024. 11:33

Zadnja izmjena: 14.03.2024. 11:43

Županijska organizacija HDZ-a i Klub vijećnika HDZ-a Varaždinske županije danas su održali konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na projekte koje provodi Županija, ali i na nadolazeće parlamentarne izbore.

Naime, predsjednik Županijske skupštine Josip Križanić tim je povodom pobrojao projekte, posebno istaknuvši one koji se odnose na područje grada Varaždina, poput Brze ceste, Objedinjenog hitnog bolničkog prijema, Dnevne bolnice, Regionalnog centra kompetentnosti u zdravstvu, Posjetiteljski centar u podrumu Županijske palače, ulaganja u prometnice, ali i gradnje Regionalnog centra civilne zaštite.

- Primjerice, da u gradu Varaždinu nema ovih državnih ni županijskih investicija osim privatnih investicija poput višestambene izgradnje, gotovo ne bi bilo većeg gradilišta na području grada Varaždina - rekao je Goran Kaniški, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a.

Također, budući da danas 10. saziv Hrvatskog sabora zaključuje svoj rad, Kaniški se osvrnuo i na listu SDP-a treće izborne jedinice za nadolazeće parlamentarne izbore.

- Očito je da su u SDP-u preveliki problemi vezano uz listu, naročito uz smještaj gospodina Čačića na listu SDP-a, dakle predsjednika stranke koja ne prolazi više nigdje, ni blizu izbornog praga. Gotovo je i nestala jer su svi načelnici napustili Reformiste pa gospodinu Čačiću trebaju mladi i perspektivni načelnici SDP-a, odnosno njihova mjesta, da si on na njihovim leđima osigura da uđe u Sabor - rekao je zaključno Kaniški.

Komentari