ETV PREGLED

eTV - Što su na svečanoj sjednici Grada Ludbrega poručili Bilić i Posavec

'To nam je važno i zbog rasta zaposlenosti, izvoza, stvaranja novih vrijednosti koje će pomoći izvorni rast prihoda grada i novi razvoj.'
Objavljeno: 20.03.2024. 10:06

Zadnja izmjena: 20.03.2024. 10:09

Foto: Boris Matijašec/Lidija Filipović

U Ludbregu je jučer svečanom sjednicom obilježen Dan grada, a uz mnogobrojne goste, prisustvovao je i hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Tom prigodom, gradonačelnik Dubravko Bilić istaknuo je kako je napravljeno nekoliko iskoraka u Gradu koji su se dugo planirali.

- Prije svega, radi se o stabilizaciji proračuna vezanim uz investicijski ciklus naših poduzetnika, ali i novih koji započinju svoje investicije u ludbreškim gospodarskim zonama. To nam je važno i zbog rasta zaposlenosti, izvoza, stvaranja novih vrijednosti koje će pomoći izvorni rast prihoda grada i novi razvoj.

Matija Posavec, međimurski župan naglasio je kako je Ludbreg grad kreativnosti, inovativnosti, dobrih ideja i grad razvoja koji ima sve one odlike koje mora imati jedan moderan europski gradić.

-To je odlika ne samo Ludbrega, nego odlika cijelog sjevera Hrvatske, kao najrazvijenijeg, najinovativnijeg i najnaprednijeg hrvatskog kraja, regije koja raste, koja se razvija i koja hrani cijelu Hrvatsku

Na kraju, predsjednik Milanović čestitao je svim Ludbrežankama i Ludbrežanima Dan grada te poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

 

Komentari