Dražen vitez

eTV intervju - Predsjednik NK Varaždin: 'Ovo su naša očekivanja za 2024.'

Igrači za transfer u NK Varaždin se i dalje traže, klub je u kontaktu s nekoliko dobrih igrača, a nadaju se kako će uskoro moći obznaniti imena...
Objavljeno: 05.01.2024. 08:51

Zadnja izmjena: 05.01.2024. 12:36

Foto: Una Gregurina/Sebastian Krehula

Klub NK Varaždin neočekivano je dobio privremenog trenera, a prekinute su i neke suradnje. Kakva su očekivanja i planovi za ovu godinu rekao nam je Dražen Vitez - predsjednik kluba. Za eTV progovorio je o privremenom treneru, transferima, igraču Franu Brodiću, ali i planovima za obnovu stadiona i ulazak u Europu.

  • Pripreme za nastavak sezone?

Nadam se da je ekipa, na čelu s Nikolom Šafarićem i stožerom, pripremila dobar program za temeljne, kvalitetnije i bolje pripreme. Desetog odlazimo u Medulin gdje ćemo to izbrusiti do početka prvenstva.

  • Kako se snašao privremeni trener?

Ono što su pokazali Šafarić i Kresinger u tri utakmice, kup i dvije prvenstvene, možemo biti zadovoljni.

  • Transferi tijekom prijelaznog roka?

Za sad mogu reći da smo prekinuli suradnju sa igračem Bručićem i Caponeom. Mi i dalje tražimo, u kontaktu smo s par dobrih igrača i vjerujemo da ćemo u skorije vrijeme moći obznaniti imena.

  • Slučaj Brodićevog ugovora?

Brodić je Dinamov igrač i naravno da Dinamo želi da on s njima prođe pripreme, a trener Jakirović i njegov stožer će vidjeti je li on na toj razini da može Dinamu pomoći u proljetnom dijelu. Još uvijek je sve otvoreno i moguće da se Brodić i vrati igrati dalje u Varaždin.

  • Četvrtfinale kupa protiv Hajduka?

Kup nam je najbliži Europi, tako da ćemo se maksimalno pripremiti za utakmicu s Hajdukom. Jedna je utakmica, doduše u Splitu, ali nema veze.

  • Obnova i dogradnja stadiona?

Čekamo da gradonačelnik raspiše natječaj za dokumentaciju i onda ćemo mi u tijeku ove godine pripremiti sve papire da bismo mogli 1.1.2025. aplicirati na sredstva.

  • Očekivanja za 2024.?

Očekivanja su ta da zaigramo Europu nakon dugo vremena.

 

Komentari