poruka davora patafte

Video - 'Naši mladi postaju podstanari bogatim strancima, a političari se bave sami sobom'

Objava kandidata za gradsko vijeće Davora Patafte

Objavljeno: 08.04.2023. 05:58

Zadnja izmjena: 08.04.2023. 07:20

Foto: Objava kandidata za gradsko vijeće Davora Patafte

Objava kandidata za gradsko vijeće Davora Patafte

Nakon što je skrenuo pažnju na resurs tople vode koja bi se u cijelom Varaždinu mogla koristiti kao energija za grijanje, o čemu je govorio još u kampanji 2021. prije energetske krize, kandidat za gradsko vijeće Davor Patafta sada se  osvrnuo se i na nekretninsko tržište na području grada.

Kaže, sve što je posljednjih godina tvrdio pokazalo se ispravnim, počevši od MBO-a. Sada želi ukazati na trendove koje politika propušta kontrolirati jer se bavi sama sobom.

- Kad sam im tvrdio za MBO da je dobra tehnologija smijali su se, prijavljivali su i izmišljali afere. Sad više nitko ne priča da se bale mogu "zakopati". Kad sam im tvrdio da treba krenuti u poticajnu stanogradnju i ne dozvoliti da naši mladi budu bez stanova, isto tako su se smijali i tražili dlaku u jajetu kako bi uništili projekte. A pogledajte današnju situaciju - upozorava Patafta.

Cijena stanova došla je na 2700 eura, a govori se kako će narednih godina doći na 3000 eura.

- U koju situaciju ćemo doći? U situaciju da će stranci koji imaju kapitala i koji bježe iz svojih država ovdje kupovati stanove, a naši mladi će doslovce biti podstanari jer nisu osigurani povoljniji stanovi. To je samo jedan od primjera kako se naši "stručnjaci" ponašaju i rade - zaključio je kandidat za gradsko vijeće.

 

Komentari