Najljepši advent

Direktorica TZ Grada Varaždina Toth: 'Wohoho, kakva godina ta 2023.'

Objavljeno: 07.01.2024. 18:48

Zadnja izmjena: 07.01.2024. 19:03

Direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth zahvalila je danas na brojnim čestitkama za osvajanje titule najljepšeg Adventa u Hrvatskoj, istaknuvši da je za njegovo najljepše izdanje zaslužan tim ljudi koji su marljivo radili tri mjeseca, a proteklu je godinu rezimirala slikovito - Wohoho, kakva godina ta 2023. 

Toth je zahvalila ekipi Turističke zajednice grada Varaždina, koja je dala sve od sebe da stvori čaroliju o kojoj su maštali - Čarobni grad Djeda Mraza, koji je bio najveća atrakcija i zbog kojeg su, između ostaloga, gosti dolazili u Varaždin, a onda i njegovim glavnim likovima Djedu Mrazu (Krunoslav Čolo) i Baku Mraz (Đurđica Dropuljić). 

- Hvala svim ugostiteljima i izlagačima koji su dali svoj doprinos, Gradu Varaždinu za financijsku, logističku i svu ostalu podršku, posebno kroz svoje upravne odjele. Hvala vatrogascima koji uskoče i pomognu kad god treba, hvala policiji koja se brinula da Advent prođe bez većih incidenata i da se posjetitelji osjećaju sigurno, isto tako i zaštitarima u Čarobnom gradu. Hvala i Čistoći i Parkovima koji su brinuli da nam grad bude čisti i uredan, unatoč velikom broju posjetitelja - navela je Toth.

U podužem postu na Facebooku, uz zahvale brojim zaslužnim sudionicima za promociju varaždinskog Adventa i za izradu kostima, navela je i Varaždinski plac i Predraga Ciglara, koji su bili zaduženi za Ledenu čaroliju, uz napomenu da se klizati i spuštati se na ledenom toboganu može još do 14. siječnja, te tvrtki Fest za panoramski kotač. 

Osvrnuvši se na proteklu godinu, koju su obilježili rekordni Špancirfest, titula UNESCO-vog kreativnog grada glazbe i rekordni i najljepši Advent, rezimirala je -  Wohoho, kakva godina ta 2023.
 

Komentari