doznajemo

eTV - Dobivamo li na području županije napokon wellness oazu?

Bernarda Cecelja pozdravlja i posljednje pomake na području grada kao što je otvorenje Spinalnog centra te činjenicu da i sam Grad Varaždinske Toplice sada može obnavljati povijesne objekte..
Objavljeno: 14.09.2023. 11:18

Zadnja izmjena: 14.09.2023. 11:49

Foto: Fotografija je ilustrativna (Foto: Villa Bernarda / poduzetnica Bernarda Cecelja)

U današnjem eTV studiju gostovala je uspješna poduzetnica i jedna od najvećih investitorica u lokalni turizam, Bernarda Cecelja, koja je pritom najavila nova ulaganja u svoj hotel.

Naime, kako je rekla, otvorenje hotela slijedi uskoro, trenutno se čeka kategorizacija od strane ministarstva, a njena je želja da hotel uz ostale sadržaje nudi i wellness pakete.

- Imamo različite vrste sauna, slanu sobu, finsku i tursku saunu te infracrvenu saunu. Uskoro će tamo biti i pilates centar, nudimo naravno i usluge hrane, pića i smještaja. Htjeli bismo da nam 50 posto dolaze poslovni ljudi, a druga polovica da budu ljudi kojima bismo nudili, osim hotela, i vanjske sadržaje. Imamo događanja cijele godine, ništa nije daleko - ističe.

'Materijal otprije 200 godina'

Bernarda Cecelja pozdravlja i posljednje pomake na području grada kao što je otvorenje Spinalnog centra te činjenicu da i sam Grad Varaždinske Toplice sada može obnavljati povijesne objekte. Ona i sama obnavlja neke od njih, no pritom smatra kako su konzervatori "prekruti".

-  Problem je tu što je to stara jezgra, ali ne smijemo biti toliko kruti da bi se kočio razvoj zbog nekih standarda. Moramo se prilagoditi staroj jezgri, ali i unutrašnjosti, no problem nastaje i od kojeg materijala će se nešto napraviti. Ja sad isto imam problem, trebala bih koristiti onaj materijal otprije 200 godina. Pa nema šanse, to ne postoji, kako da ga onda ugradim? Pregovori traju, a to sve stoji i propada još više - ističe Cecelja.

Cijelu emisiju u kojoj je gostovala poduzetnica Bernarda Cecelja pogledajte ovdje: 

 

Komentari