Proljeće u Lumini donosi H&M, Next, Galileo, Europa92 i brojne druge brendove

Objavljeno: 17.12.2013. 14:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger

U proljeće iduće godine u shopping centru Lumini otvorit će se niz novih trgovina.

Eirik Forthun, predsjednik uprave EELD-a (Emerging Europe Land Development), norveškog investitora i 100-postotnog vlasnika Lumini centra, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare dolazak trgovina C&A, Deichmann, New Yorker, Benetton, s. Oliver, Europa92, kao i dugoiščekivanih H&M, Next, Sport Vision, UPIM i drugih, koji prvi put otvaraju vrata u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske.

- Sretni smo što će Varaždin i okolica napokon moći uživati u bogatoj ponudi poznatih brendova. Osim toga, pripremamo niz iznenađenja za posjetitelje u povodu otvorenja - rekao je, između ostalog, Eirik Forthun.

Prilikom najave velikih proljetnih otvorenja, predstavljena je i nova menadžerica shopping centra Lumini Željka Božanović.

Govoreći o razvoju Lumini centra, Eirik Forthun rekao je kako otvorenje Luminija 2011. godine, u teškim uvjetima na tržištu možda i nije bila najbolja ideja, no unatoč teškoj situaciji, istaknuo je kako će dolaskom novih brendova Lumini postati vodeća regionalna trgovačka destinacija.

Što se tiče supermarketa, Forthun je napomenuo da će Lumini svakako ponuditi i tu vrstu usluge, a koja će trgovina to biti, znat će se po završetku pregovora koji još traju.

Komentari