jačanje konkurentnosti

Tvrtka Biovitalis uspješno provela projekt vrijedan 5,8 milijuna kuna

Tvrtka Biovitalis održala je u utorak, 19. ožujka, završnu konferenciju povodom uspješno provedenog projekta pod nazivom Rekonstrukcija i dogradnja proizvodno - poslovne zgrade poduzeća Biovitalis s ciljem jačanja konkurentnosti poduzeća na domaćem i stranom tržištu.
Objavljeno: 20.03.2019. 20:12

Zadnja izmjena: 20.03.2019. 20:13

Tvrtka Biovitalis održala je u utorak, 19. ožujka, završnu konferenciju povodom uspješno provedenog projekta pod nazivom Rekonstrukcija i dogradnja proizvodno-poslovne zgrade poduzeća Biovitalis s ciljem jačanja konkurentnosti poduzeća na domaćem i stranom tržištu.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014. - 2020., temeljem Poziva „Kompetentnost i razvoj MSP“. Cilj projekta je unaprjeđenje poduzetničke aktivnosti provedbom ulaganja u rekonstrukciju proizvodnog pogona poduzeća i dogradnju skladišta te opremanje proizvodnog pogona poduzeća, kao i poboljšanje kompetentnosti poduzeća ulaganjem u edukaciju djelatnika i dodatnim zapošljavanjem.

Ukupna vrijednost projekta realiziranog u Turčinu, u Općini Kneginec Gornji, je 5.882.895,45 kuna, a EU je bespovratnim sredstvima sufinancirala projekt s 2.691.739,26 kuna, odnosno 45 posto.

Direktorica i vlasnica tvrtke Biovitalis, Ivana Zagorec Kolednjak, istaknula je da je Biovitalis tvrtka koja može poslužiti kao odličan primjer ženskog i obiteljskog poduzetništva koja već 23 godine uspješno posluje u vrlo kompetitivnoj industriji proizvodnje kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda te dodataka prehrani.

 

Komentari