Sudjelovanje besplatno uz prijavu

U Varaždinu predavanje o financiranju, smanjenju rizika i osiguranja naplate za trgovačka društva

U Županijskoj komori Varaždin 7. veljače u 10 sati održat će se predavanje o mogućnostima financiranja, smanjenja rizika i osiguranja naplate za trgovačka društva.
Objavljeno: 16.01.2019. 09:55

Zadnja izmjena: 16.01.2019. 10:04

Foto: Ilustracija

U Županijskoj komori Varaždin 7. veljače u 10 sati održat će se predavanje o mogućnostima financiranja, smanjenja rizika i osiguranja naplate za trgovačka društva.

Cilj ovog predavanja je omogućiti poduzetnicima uvid u raspoložive mogućnosti te kombinacije financiranja uz upravljanej i kontrolu rizika, s naglaskom na smanjenje rizika nenaplate i sprječavanje gubitka.

Predavanje je namijenjeno mikro, malim, srednjim i velikim tvrtkama, tvrtkama koje pripremaju investicije, trebaju obrtna sredstva ili se bave izvozom na nova tržišta.

Na predavanju će se obrađivati sljedeće teme:

  • bankarski krediti (klasični i specifični)
  • otkup potraživanja / faktoring (regresni i bezregresni)
  • leasing (operativni, financijski; sell and lease back)
  • zaštita od tržišnih rizika (hedgiranje)
  • kreditno osiguranje - osiguranje potraživanja (domaćih i ino kupaca).

Predavač je Goran Mesec, osnivač i direktor društva 2Invest, koji ima petnaestogodišnje iskustvo u razvoju poslovanja na području korporativnih financija, u bankarstvu, na tržištu kapitala, u faktoringu te kreditnom osiguranju, stečeno u Hrvatskoj i Austriji.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obveznu online prijavu, a broj mjesta je ograničen, te će se prijave zaprimati prema redoslijedu pristizanja.

Komentari