Grad Ivanec

Održana sjednica Kulturnog vijeća Grada Ivanca, evo detalja

Objavljeno: 19.10.2023. 10:23

Zadnja izmjena: 19.10.2023. 10:24

Foto: Grad Ivanec

Održana je konstituirajuća sjednica Kulturnog vijeća Grada Ivanca, stručnog savjetodavnog tijela koje se osniva pri Gradu, a čije je članice temeljem Zakona o kulturnim vijećima i javnog poziva raspisanog temeljem zakonskih odredbi, imenovao gradonačelnik Milorad Batinić.

Sjednici su se odazvale sve članice - Tina Putar (predsjednica) te Marina Grudenić, Božena Carević, Ivana Karpov i Marina Đurasek. Gradonačelnik Batinić istaknuo je da njihov rad u gradskim ustanovama i udrugama prati već niz godina te da vjeruje da će one i ubuduće svojim svježim idejama i sugestijama sigurno davati vjetar u leđa daljnjem razvitku gradske kulture. 

U tome će, naglasio je, imati svu njegovu osobnu podršku, ali i svu raspoloživu financijsku, logističku i kadrovsku potporu Grada, pri čemu će gradske pročelnice Irena Kresonja i Ljiljana Risek te viša stručna suradnica za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Ana Jagetić raditi kao pridružene članice Kulturnog vijeća.

Kulturno vijeće svojim će se idejama uključiti i u organizaciju ovogodišnjeg Adventa u Ivancu pa će, u cilju pripreme za prvi zajednički sastanak s udrugama, na adrese udruga stići poziv za dostavom prijedloga programa i sadržaja kojima se namjeravaju uključiti u ovu veliku manifestaciju.

Komentari