evo detalja

Stipendije za učenike prvih razreda Gospodarske škole Varaždin, evo kako se prijaviti

Objavljeno: 19.10.2023. 13:49

Zadnja izmjena: 19.10.2023. 13:54

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Zaklada Infinum Foundation izravno dodjeljuje najviše četiri stipendije učenicima upisanim u Gospodarsku školu Varaždin u školsku godinu 2023./2024. 

Ukupni iznos pojedinačne stipendije iznosi 2.400,00 EUR (dvije tisuće četiri stotine eura), koja se isplaćuje u jednakim mjesečnim ratama i odnosi se na razdoblje od 12 mjeseci, računajući od rujna 2023. godine.

Prijavu je moguće podnijeti isključivo putem elektroničkog obrasca za prijavu objavljenim na službenim internetskim stranicama Zaklade (infinum.com/foundation). Prijave je moguće podnijeti do zaključno 23. listopada 2023. godine. Osnovna dokumentacija koju je potrebno priložiti uz prijavu jest potvrda o državljanstvu, suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika učenika za podnošenje prijave, pisana izjava o broju i sastavu članova kućanstva i pisana izjava o nekorištenju druge stipendije. 

Privremeni rezultati objavljuju se u roku od trideset dana zaključenja javnog poziva. Na web stranici Zaklade objavit će se anonimizirana rang-lista, a svaki kandidat na svoju će e-mail adresu primiti rezultate koje je osobno ostvario. 

Komentari