vremenska prognoza

Evo što najavljuju meteorolozi za idući tjedan

Objavljeno: 05.11.2023. 09:25

Zadnja izmjena: 05.11.2023. 09:25

Foto: Arhiva

Vrijeme idući tjedan bit će isto kao i ovaj tjedan, jako promijenjivo. Očekuje nas sve, od sunčanih dana do izrazito kišnih dana, ali i nešto niže jutarnje temperature nego smo navikli.

Prvi dan novog tjedan očekuje nas mirno jutro bez vjetar, uz maksimanu dnevnu temperaturu do 16 stupnja Celzijevih. U nastavku dana puhat će slab do umjereni jugozapadni vjetar i pojavit će se malo oblaka, no kiše neće biti.  Utorak će biti nešto hladniji nego ponedjeljak i bez sunca, ali uz podosta oblaka. Maksimalac u utorak neće prelaziti 16 stupnja Celzijevih, a popodne će puhati slab do umjereni južni vjetar.

Srijedu će obilježiti zahlađenje pa nas tako očekuje oblačno i maglovito jutro, ali i poneka zraka sunca u popodnevnim satima. Sredina tjedna će proći bez vjetra, ali u maksimalnu dnevnu temperaturu od 12 stupnja Celzijevih.

U četvrtak se ponovno vraća kiša pa pripremite kišobrane, ali tek u večernjim satima, a vjetar će puhati cijeli dan i to jak do umjereni južni vjetar. Maksimalac u četvrtak neće biti viši od 14 stupnja Celzijevih. U petak će kiša padati cijeli dan, a maksimalna dnevna temperatura iznosit će 12 stupnja Celzijevih. Uz to, prije podne će puhati slab do umjeren južni vjetar.

Komentari