evo kako je bilo

Foto - Ususret Danu žena u Varaždinu održana konferencija 'Žene za ženu'

Objavljeno: 04.03.2023. 12:37

Zadnja izmjena: 04.03.2023. 12:37

Foto: Boris Matijašec

Ususret Danu žena, varaždinske poduzetnice odlučile su zajedničkim snagama napraviti korak više: umrežiti se, dati podršku jedna drugoj i održati konferenciju "Žene za ženu", osmišljenu baš za svaki profil žene.

Konferencija sa sloganom "Za zajednicu žena u kojoj mogu biti prava ja" na čijem je panelu govorilo sedam poduzetnica, održala se danas u hotelu Park Boutique u Varaždinu. Žene poduzetnice koje su govorile na konferenciji su Jasenka Čerin, Jasmina Hadela, Maja Bilušić, Jasna Škiljan, Antonela Brajković Cesar, Marijana Mikulić Škrinjar i Martina Hranj, a teme o kojima su govorile su bile "Tko sam ja kao žena", "Moj mir u mom domu", "Kao poslovna žena moram li birati…" u kojima su se kroz podteme obrađivale cjeline.

Organizatorice konferencije pobrinule su se da se svaka sudionica osjeća dobrodošlo, te u suradnji s drugima, osvijesti svoju jaču stranu kako bi se s konferencije vratila svjesnija svojih kvaliteta i produktivnija za daljnji rast i napredak. Kako je bilo te tko je sve prisustvovao, pogledajte u našoj fotogaleriji u nastavku!

Komentari