Vremenska prognoza

Hoće li nam trebati kišobrani idući tjedan? Evo što su najavili meteorolozi

Objavljeno: 26.11.2023. 09:18

Zadnja izmjena: 26.11.2023. 09:18

Foto: Arhiva

Protekli tjedan prošao je hladnije nego smo navikli, ali ipak primjerenije kraju studenog. Slično vrijeme nas očekuje i u narednom tjednu.

Državni hidrometeorloški zavod predviđa kako će početak tjedan započeti jutarnjim minusima, a cijeli dan će puhati slab do umjereni jugozapadni vjetar. Dnevna temperatura neće prelaziti niskih 6 stupnja Celzijevih, a bit će i oblačno uz poneku zraku sunca. Utorak će biti izrazito kišovit, ali dočekat će nas toplije jutro. No, maksimalna dnevna temperatura će biti samo 6 stupnja Celzijevih.

U nastavku tjedna očekuje nas sunčana srijeda, ali temperature će svejedno biti niske. Jutro će obilježiti minusi, do čak -3 stupnja Celzijevih, a u ostatku dana bit će 5 stupnja Celzijevih. Jutro u četvrtak neće biti popraćeno minusima, ali zato će u nastavku dana padati i nešto malo kiše i puhati slab do umjereni južni vjetar, a očekuje nas i toplije popodnevno vrijeme od 7 stupnja Celzijevih. Slab do umjereni južni Kraj radnog tjedna iznenadit će nas jako toplo vrijeme, najavio je DHMZ. Iako će ujutro padati malo kiše, popodne će temperatura biti čak 15 stupnja Celzijevih, ali cijeli dan će puhati jak do umjereni južni vjetar.

Komentari