pogledajte programe

Ne znate kamo za doček? Evo što su pripremili gradovi na sat vremena od Varaždina

Objavljeno: 26.12.2023. 08:31

Zadnja izmjena: 26.12.2023. 08:31

Foto: Let 3/Mejaši/Ljubavnici/Tragovi

Bliži se Silvestrovo, a planovi za doček Nove 2024. godine već se na veliko pripremaju. Ako ste jedni od onih koji još ne znaju gdje će provesti najzabavniju noć u godinu, a želite otići negdje izvan Varaždina, u nastavku pogledajte što pripremaju gradovi nedaleko od Varaždina.

Let 3 na glavnom zagrebačkom trgu

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu građane će u novogodišnju večer uvesti nastupi DJ Arsena Pavešića i Demiana, a u 22 i 30 sati na scenu izlazi LET 3 zajedno s Zagrebačkom filharmonijom, Akademskim zborom Filozofskog fakulteta Zagreb Concordia discors, brass kvartetom Sestre te plesnom skupinom Hekipa. Sve posjetitelje očekuju i gosti iznenađenja, a nešto iza ponoći na pozornicu dolazi DJ Pips. Osim dočeka na središnjem trgu, pripređen je i dječji doček na Trgu Petra Preradovića gdje u 11 i 30 sati na scenu izlazi Stela Rade i DJ Roko, a nešto iza podneva Dino Jelusić. Malo kasnije, u 12 i 45 sati slijedi Špica show, žongliranje i balon show.

 Vatromet u Koprivnici, Križevcima i Čakovcu

Na Zrinskom trgu u Koprivnici priprema se i dječji doček Nove godine koji će glazbeno popratiti DJ Sebax, a za one nešto starije u 23 sata na redu je službeni doček nove godine i koncert grupe Tragovi, ali i vatromet. Križevčane će u Novu 2024. godinu uvesti Grupa Petica i vatromet s početkom u 22 sata, a za one nešto mlađe pripremljen je i dječji doček Nove godine u 11 sati. 'Mali doček' pripremljen je za sve mališane u Čakovcu i okolici, a počinje u 11 sati. Djecu će zabavljati Tata Slikovnica – Igor Bakša, a pripremljen je i popratni program. Program dočeka na Silvestrovo počinje u 22 sata, a uz ugostiteljsku ponudu nastupat će i čakovečki bend Noćna smijena. U ponoć nas iznad grada očekuje i vatromet.

Ljubavnici, Ansambl Zagorje, Mejaši...

U Krapini će za doček na Trgu Ljudevita Gaja pod šatorom sve posjetitelje uveseljavati grupa Ljubavnici i Ansambl Zagorje s početkom u 22 sata. I Bjelovar je za svoje građane i sve ostale pripremio bogat program na Staru godinu pa je stoga organiziran doček Dječje nove godine s početkom u 11 sati kod Adventske pozornice, a doći će i Moto Mrazovi. Navečer slijedi doček Nove godine za one starije, a sve će zabavljati grupa Mejaši s početkom u 22 i 30 sati.

Komentari