Vremenska prognoza

Još danas sunčano, od sutra velika promjena vremena: evo što su najavili meteorolozi

Ovaj tjedan je do sada prošao mirno, bez kiše i vjetra, ali dosta hladnije nego što je to bilo prijašnjih dana. No, petak nam donosi naglu promjenu vremena i zahlađenje te obilne kiše... 
Objavljeno: 09.11.2023. 08:14

Zadnja izmjena: 09.11.2023. 09:16

Foto: Ilustracija

Ovaj tjedan je do sada prošao mirno, bez kiše i vjetra, ali dosta hladnije nego što je to bilo prijašnjih dana. No, petak nam donosi naglu promjenu vremena i zahlađenje te obilne kiše. 

Trenutno je na snazi žuti meteoalarm za maglu na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda. Meteorolozi upozoravaju na rasprostranjenu i lokalno gustu maglo do 10 sati. Ističu kako je moguće otežano prometovanje uslijed izrazito smanjene vidljivosti pa je potreban dodatan oprez tijekom vožnje. Do kraja dana nas očekuje sunčano vrijeme uz ponešto oblaka u popodnevnim satima, a maskimalna dnevna temperatura ići će do 12 stupnja Celzijevih. 

No, od sutra nas očekuje nagla promjena vremena i velika količina kiše padat će cijeli dan pa obavezno pripremite kišobrane. Dan će proteći bez vjetra, ali meteorolozi najavljuju najvišu dnevnu temperaturu od samo 10 stupnja Celzijevih. 

Komentari