novost

Ovo su novi predsjednici Nadzornog odbora Čistoće i Varkoma

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.02.2022. 12:25

Zadnja izmjena: 14.02.2022. 12:25

Kako su izvijestili iz Grada Varaždina, Varkom i Čistoća imaju nove predsjednike Nadzornog odbora. 

Za predsjednika NO Varkoma izabran je Leonard Sekovanić, dipl.ing građevine iz Varaždina, dok je prof.dr.sc. Aleksandra Anić Vučinić novi prijedlog gradonačelnika Grada Varaždina Nevena Bosilja za mjesto predsjednika NO Čistoće.

Prema informacijama iz Grada, Leonard Sekovanić rođen je 1974. U Varaždinu, završio je Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te stekao titulu diplomiranog inženjera građevinarstva, a na istom fakultetu kasnije i postaje magistar znanosti iz područja hidrotehnike. Između ostalih poslova bio je direktor Vodnogospodarskog odjela za Muru i gornju Dravu u Hrvatskim vodama te voditelj službe za podršku pripremi i provedbu EU projekata. 

Prof.dr.sc. Aleksandra Anić Vučinić je profesorica na Geotehničkom fakultetu i predsjednica Hrvatske udruge za gospodarenje otpadom (HUGO). Kao vodeća stručnjakinja za gospodarenje otpadom profesorica Anić Vučinić bila je između ostalog članica Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a trenutno je i osobna savjetnica direktora Fonda.

Komentari