Koncerti

Pogledajte kakva zabava nas očekuje posljednji vikend Špancirfesta

Objavljeno: 24.08.2023. 18:14

Zadnja izmjena: 25.08.2023. 08:35

Posljednjeg vikenda na jubilarnom 25. Špancirfestu posjetitelji će moći uživati u atraktivnom glazbenom programu, najavljuju iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

U petak na Pan pozornici Stari Grad, od 21 sat nastupa domaća grupa Cold Snap, koja će tako obilježiti 20 godina svoje svirke.

U subotu u 21 sat na istu pozornicu stižu Luka i Zoran, koji kad uhvate zajedničku vibru čista su „Euforija“, zvana BUČ Kesidi. Prije njih za dobru atmosferu, u 19,30 sati pobrinut će se Fran Vasilić, glazbeno nadaren mladić, koji je skupio respektabilnu brojku followera na tik-toku, najavljuju organizatori.

Stage Carlsberg Food & Party zone u subotu preuzima Besh o droM, atrakcija iz Mađarske, a izvode s nevjerojatnim žarom najpoznatije pjesme romske glazbe i to već više od 20 godina te su jedan od najutjecajnijih Gypsy Jazz bendova na svijetu.

Posljednja večer Špancirfesta, u nedjelju rezervirana je za Parni valjak featuring Igor Drvenkar i to na Pan pozornici Stari Grad, u 21 sati, a prije njih će ekipu zagrijavati domaći bend Crna kronika, od 19,30 sati.

Pozornica Vile Bedeković powered by Kaufland ugostit će učenike i profesore Glazbene škole iz Varaždina s koncertom “Nothing Else Matters”, za koji je preostalo još nešto karata u prodaji, navaljuju iz gradske turističke zajednice.
 

Komentari