donosimo detalje

Upoznajte se s radom lionsa u Varaždinu na 'Otvorenom danu kluba'

Objavljeno: 10.01.2024. 09:16

Zadnja izmjena: 10.01.2024. 09:16

Foto: NCLC Varaždin Millennium

Lions klub NCLC Varaždin Millennium u ponedjeljak, 15.1.2024. u prostorijama Tehnološkog parka Varaždin s početkom u 18:00 sati organizira "Otvoreni dan kluba".

Prilika je to da se lokalna zajednica upozna sa radom lionsa u Varaždinu, ali i u Hrvatskoj i cijelom svijetu. Uz retrospektivu rada Lions kluba NCLC Varaždin Millennium u 2023. godini program će upotpuniti istaknuti lionsi - gosti predavači: bivši guverner Lions Distrikta 126 Hrvatska - Dražen Melčić i koordinator Lions Distrikta 126 Hrvatska za Lions clubs International fondaciju Željko Gucunski

Ovim događajem članovi NCLC Varaždin Millennium žele pokazati da lionsi cijele godine, a ne samo u prosincu pomažu ljudima u potrebi. Poveznica je to sa službenim logom Lionsa koji je usvojen na Konvenciji Lionsa 1919. godine. Sastoji se od zlatnog slova L na okrugloj plavoj podlozi. Na samom rubu zlatnog kruga su dva profila lava koji gledaju na različite strane, jedan ponosno u prošlost, a drugi s puno povjerenja u budućnost. Namjera "Otvorenog dana kluba" je prenijeti poruku da Lions može biti svatko tko ima senzibiliteta za pomaganje potrebitima i spreman je izdvojiti svoje vrijeme za humanitarni rad. 

Komentari