ovog vikenda

Božićne pjesme, prigodna gastro ponuda - evo što donosi božićni vikend Adventa u Varaždinu

Uz glazbenu kulisu moći ćete uživati u bogatoj gastro ponudi na prigodnim ugostiteljskim kućicama smještenima na ulicama Varaždina, a svakodnevno je otvorena i popularna Ledena čarolija s Ledenim toboganom, kao i Kuća Djeda Mraza... 
Objavljeno: 22.12.2022. 09:10

Zadnja izmjena: 22.12.2022. 09:10

Pred nama je obžićni vikend, meteorolozi najavljuju poprilično visoke temperature za ovo doba godine, a na ulicama Varaždina čeka vas zanimljiv prigodan program.

Na Korzu će tako sutra s početkom u 19 sati publiku uz brojne strane i domaće hitove zabavljati DJ Vikness & sax. Na Badnjak u prijepodnevnim satima, s početkom u 11 sati, Kapela Paulina Warasdin, mješoviti pjevački zbor pod ravnanjem maestra Zdenka Kušćera, nastupit će na varaždinskom Korzu uz prigodne božićne pjesme, dok će u 19 sati božićne pjesme pjevati i Varaždinski vokalni ansambl. Inače, VVA je ansambl koji izvodi pjesme a capella, pretežito u pop i jazz stilu, ali također im nisu strani ni svi ostali žanrovi. U njihovim izvedbama glas se često koristi kao sredstvo oponašanja zvučnih boja raznih instrumenata te svaki član unutar ansambla nosi ulogu solista.

Također, u petak, 23. prosinca, počevši od 18 sati na Stančiću, uz prigodne gastro užitke moći ćete uživati uz glazbu Fani Solomun & Hrvoja Šenjuga. Isto tako, uz glazbenu kulisu moći ćete uživati u bogatoj gastro ponudi na prigodnim ugostiteljskim kućicama smještenima na ulicama Varaždina, a svakodnevno je otvorena i popularna Ledena čarolija s Ledenim toboganom, kao i Kuća Djeda Mraza. 

Komentari