STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

Celldömölk u varaždinoj Areni pobijedio ekipu Starra 6:4

Objavljeno: 20.02.2019. 09:38

Zadnja izmjena: 20.02.2019. 09:49

Varaždinski stonotenisači, koji su Central European Superleague nastupaju pod imenom Life Class Regionalnog Centra Starr, u prvom polufinalnom susretu izgubili su od mađarske ekipe Celldömölka 6:4.

Iakon su na početku susureta poveli mađarski stolnotenisači odličnim nastupima uspjeli su preokrenuti rezultat i stvoriti prednost pred uzvrat.

U igri parova Ređep i Runjić su s 3:0 svadali Kristona i Szitu, a potom je Ronald Ređep slavio protiv Petera Fazekasa sa 3:2, da bi aktualni svjetski prvak u ping pongu – Britanac Andrew Baggaley bio bolji od Mađara Daniela Kristona s 3:1 te Fazekasa s 3:0.

Nakon početnih 4:0 Starrovci su počelki gubiti redom. Prvo najbolji mađarski igrač Marton Szita glatko pobjeđuje Franu Runjića, pa Ređepa i naposlijetku Baggeleya – sve s po 3:0, da bi mladi stolnoteniskireprezentativac Irana Soroosh Amiri Nia s 3:1 izgubio od Kristana te s 3:2 i od Fasekasa.

Ređep u desetom meču polufinala od Kristona gubi s 3:1 za konačnu pobjedu Celldömölka od visokih 6:4 uoči uzvrata u Mađarskoj za točno tjedan dana.

 

   

Komentari