Hoćemo "kantu"! Krojači kreću po Rabuzinovo sunce

Objavljeno: 05.04.2011. 11:14

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Stigao je i taj dan. Nogometaše Varaždina danas očekuje „majka svih utakmica“ ove sezone, prva utakmica polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. „Krojači“ će u Vinkovcima, drugi put u četiri dana, snage odmjeriti sa Cibaliom.

Uvertiru u subotu glatko je dobila Cibalia, a Vinkovčani na temelju tog rezultata žele izgraditi pobjedu i u današnjem susretu. No, trener „krojača“ Samir Toplak ističe: Danas je novi dan i nova utakmica!

U subotu smo odigrali daleko ispod našeg nivoa i mi možemo samo bolje dok je Cibalia bila na vrhuncu svojih mogućnosti i teško može puno bolje odigrati. Da, pobijedili su nas u subotu, ali danas je novi dan – naglašava Toplak. Kaže da je atmosfera u momčadi bolja nego u subotu i svi su spremni na podvig.

Igrači su bili malo utučeni nakon poraza, no uspjeli smo ih uvjeriti da je to bio samo loš dan i da mogu puno bolje. Danas na teren izlazi 11 mladih, agresivnih i hitrih igrača koji imaju samo jedan cilj – pobjedu! Nećemo kalkulirati, čuvati rezultat i čekati uzvrat nego idemo već danas napraviti veliki korak prema finalu – rekao nam je pun samopouzdanja Toplak.

S druge strane, vijesti koje stižu iz Vinkovaca govore da isto razmišljaju i u taboru Cibalije tako da nas sigurno očekuje prava nogometna poslastica.

Utakmicu možete izravno, s početkom u 18 sati, pratiti i na Sportskoj televiziji.



Komentari