ZLATNI VRTOVI

"Čudesni vrtovi" i na Banfici - još ima slobodnih parcela!

Objavljeno: 12.05.2020. 18:20

Zadnja izmjena: 12.05.2020. 18:47

Pozitivno iskustvom vođenja “Čudesnih vrtova” u Biškupcu, gdje 100-njak obitelji  svake godine  uzgaja hranu za vlastite potrebe, rekreira se na otvorenom, druži i prakticira zdrave načine života, te željom da se što većem broju zainteresiranih građana omogućiti što jednostavniji i lakši pristup ovom načinu kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, organizatori su odlučili da od ove godine pokrenu još jedne vrtove, ovog puta na sjevernom djelu grada - na  Banfici. 

Parcela namjenjena za “Zlatne vrtove” veličine je cca 6000 m2 i na podijeljena je na 62 parcele veličine 65m2.  Grad Varaždin financirao je početnu pripremu zemlji te omogućio dostup vodi za zalijevanje.

Prošli petak prvih 30-tak građana preuzelo je svoje parcele, a ovim putem pozivju se svi zainteresirani građane da se prijave za svoju gredicu.

Prijave se vrše isključivo ispunjavanjem prijavnice na linku koji možete naći na našoj stranici www.gredica.hr ili https://forms.gle/7VcBVkJtytxcW2YC7, a prednost imaju građani stanari sjevernog djela grada te umirovljenici.

Komentari