upravo u luminiju

FOTO Danas i sutra u Luminiju na Sajmu domaćih proizvoda obilje rukotvorina, gastronomije i glazbe

Objavljeno: 15.10.2016. 19:26

Zadnja izmjena: 15.10.2016. 20:46

Foto: Siniša Sović / Agencija Sjever

Danas i u nedjelju u shopping centru Lumini održava se Sajam domaćih proizvoda, na kojemu se mogu naći zanimljive rukotvorine i ukusni gastronomski artikli. Uz proizvode iz Podravine i Međimurja posjetiteljima je priređen i bogat kulturno-zabavni program.

Ovaj Sajam donosi široku paletu proizvoda iz Podravine i Međimurja koji spajaju tradiciju, kreativnost i majstorske vještine. Udruga Kreativci Međimurja stvara dekorativne proizvode od drva, zatim cekere i ručno oslikane suvenire. Od onih koji prave zanimljive rukotvorine tu je obrt Ember s drvenim igračkama i suvenirima, dizajnerica torbi Iva Pešut te Kiki Art sa svojim igračkama i dekorativnim predmetima od tekstila.

Udruga žena Kelemen uz rukotvorine prodaje i kolače spravljene po starim receptima. Pored njih, ukusne prehrambene proizvode na sajam donose socijalno poduzeće Oreh, Pčelarstvo Kefelja, OPG Kušt i OPG Horvat - poslužuju se medenjaci, sir, vrhnje, voćna vina, likeri i med.

Sajamski ugođaj zaokružuje bogat kulturno-zabavni program koji se i danas i sutra održava s početkom u 16 sati. Sudjeluju M-Fit i plesni studio Spin Box iz Novog Marofa, zbor Štigleci, plesne škole D&D, Lena i Feel, tamburaški sastav Taliri, klapa Lucerne i društvo Naša djeca iz Varaždina te učenici Srednje škole Maruševec. Svakako svratite na ovaj sajam koji danas traje do 21 sat, a sutra od 9 uvečer do 9 navečer.

Komentari