HRVAČKI KLUB LUDBREG

Dva zlata i tri peta mjesta za ludbreške hrvačice i hrvače na Herkul Open

Objavljeno: 29.05.2019. 14:51

Zadnja izmjena: 29.05.2019. 14:51

Na velikom međunarodnom hrvačkom turniru Herkul Open nastupile su 322 hrvačice i hrvača, iz osam država. Organizator je bio zagrebački Hrvački klub Herkul, a sve se odigravalo u dvorani Sutinska Vrela.

Hrvački klub Ludbreg predstavljali su Ivan Bačani, Donat Ledenko i Noa Čanaki, dok su Iva Gerić i Sandra Besek bile u sastavu ženske hrvačke reprezentacije.

Ivan Bačani suvereno je osvojio zlatnu medalju sa četiri pobjede bez izgubljenog boda, slično kao i Iva Gerić u svojoj kategoriji.

Donat Ledenko pružio je odlične borbe i realno bi bilo da je osvojio barem broncu, ali na kraju se morao zadovoljiti petim mjestom uz dvije pobjede i dva nesretna poraza. Slično je prošao i Noa Čanaki, koji je u borbi za broncu dobro stajao, da bi sredinom druge runde pomalo nesretno ostao u tuš poziciji iz koje se nije uspio izvući.

Sanrda Besek je, nakon poraza i pobjede, također imala priliku za broncu protiv mađarske predstavnice, ali nažalost nije uspjela, iako je dobro počela i
povela.

Na kraju rezimea tu su dva zlata i tri peta mjesta za ludbreške hrvačice i hrvače. Uz malo više sreće moglo je i mrvicu bolje, ali sve su borbe bile kvalitetne, tako da zadovoljstva ostvarenim u HK Ludbreg ne nedostaje.

Komentari