nakon 16 godina

eTV: Udruga Specijalne jedinice 'Rode' danas je svečano otvorila svoje nove prostorije

Objavljeno: 07.12.2016. 15:01

Zadnja izmjena: 07.12.2016. 15:01

Foto: Petra Mlinarić

Danas su, povodom Dana Grada Varaždina u Poljani Biškupečkoj svečano otvorene nove prostorije Udruge Specijalne jedinice PU Varaždinske Rode.

Moderne i funkcionalno opremljene prostorije nalaze se u sklopu Društvenog doma u Poljani Biškupečkoj na drugom katu, a gradonačelnik Goran Habuš nije krio zadovoljstvo uspješnom suradnjom koju Grad ostvaruje s braniteljskim udrugama.

Pritom je dodao kako nove prostorije Udruzi daju mogućnost da se zaista bave svojom djelatnošću, a postoji i prostorija u u kojoj je odana počast jedanaestorici preminulih branitelja koji su poginuli u domovinskom ratu.

- Ono što mene posebno veseli, je što smo, vjerojatno jedan od posebnih gradova u Republici Hrvartskoj u kojem branitelji i u mirnodopsko vrijeme s jednakim žarom i jednakom ljubavlju prema domovini istinski domoljubljem nastavljaju raditi kroz humanitarni rad u udruzi i naravno da za to trebaju prostora. - rekao je gradonačelnik.

Predsjednik Udruge Specijalne jedinice PU Varaždinske Rode, Goran Mihalić prisjetio se posljednjih 16 godina koje je udruga provela u prostorijama kod srodnih udruga.

Također ističe kako su zahvaljujući uspješnoj suradnji Gradske uprave i Udruge Specijalne jedinice PU Rode nakon 16 godina dobili na korištenje svoje prostorije. 

 

Komentari