događanja u gradu prelogu

Evo što vas sve očekuje sljedećih tjedan dana u Gradu Prelogu - radionice, kvizovi, mitinzi...

Objavljeno: 29.08.2018. 08:30

Zadnja izmjena: 29.08.2018. 09:06

U Gradu Prelogu ovoga tjedna očekuje vas filmski program, filmska radionica za djecu i mlade FROOOM, Međunarodni dječji biciklistički kamp, pub kviz Udruge mladih Efekt i VII. Modelarski miting.

Naime, u Domu kulture Grada Preloga ove subote, 1. i 2. rujna, u 18 sati emitirat će se animirani film Ringe Ringe Raja "Duck Duck Goose", a u nedjelju od 20 sati film Mračni umovi "The Darkest Minds".

Također, u Gradskoj knjižnici Prelog u tijeku je filmska radionica za djecu i mlade FROOOM koja traje još do 31. kolovoza. FROOOM je namijenjen djeci i mladima uzrasta od 8 do 13 godina u početnoj radionici, a u višim razinama opismenjavanja do 16 godina. Program škole, radionica zamišljen je kao proces interakcija raznih umjetničkih ili kreativnih disciplina kroz praktičan i zabavan rad.

U tijeku je i Međunarodni dječji biciklistički kamp koji traje do 30. kolovoza. U sklopu projekta HAPPY BIKE, ,,Unlimited bicycle experience along the Mura and Drava rivers” održava se u prostoru Sportsko rekreacijskog centra DG Sport. U kampu mogu sudjelovati djeca od 4 do 14 godina sa svojim biciklom i kacigom. Kamp je BESPLATAN za sve sudionike. Kamp uključuje razne biciklističke poligone, radionice na temu biciklizma, izlet biciklima, predavanje kontakt policajca i još mnogo toga

Između ostalog, ove subote, 1. rujna u 18 sati u Lido baru započinje pub kviz Udruge Mladih Efekt, a evo što poručuju „No prije početka stalnog štrebanja, brige i stresa, za sve vas pripremili smo još jedno druženje u obliku Pub kviza! Oni koji su bili prethodna dva puta znaju kako smo se dobro zabavili, nasmijali, podružili i ponešto naučili. A za vas koji niste bili - dođite, zabava je zagarantirana.“

I za kraj, od 1. do 2. rujna od 10 sati održati će se VII. Modelarski miting. Već tradicionalno, letjelište Zmajarskog kluba Rode, na prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina Prelog, biti će domaćin ovog zanimljivog događanja. Sedmi uzastopni Modelarski miting, u organizaciji MAK Zapad i Zmajarskog kluba Rode Prelog.

 

 

 

 

Komentari