Varaždinska komunalna tvrtka Čistoća, koja je davatelj javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i na području Općine Trnovec Bartolovečki, u srijedu je razveselila mališane u dječjim vrtićima u Trnovcu i Bartolovcu.

Kako je Čistoća u svom voćnjaku ove godine imala obilan urod jabuka, odlučili su proizvesti prirodni sok te ga donirati dječjim vrtićima u gradovima i općinama u Varaždinskoj županiji u kojima obavljaju svoju djelatnost. Tako ovih dana dijele oko 2600 litara soka od jabuke za 3350 vrtićke djece. Među njima su i mališani u dječjem vrtiću „Zeko“ u Trnovcu i „Mala oaza“ u Bartolovcu.

Na donaciji za 160 mališana u dva vrtića direktoru Čistoće Davoru Skrozi zahvalio je i načelnik Općine Trnovec Bartolovečki, Zvonko Šamec.

- Ovo je lijepa gesta varaždinske Čistoće. Vidim da su se i oni uključili u ovaj dio predblagdanskog ozračja i na jedan lijep način uljepšali prosinac našoj djeci - kazao je Šamec, istaknuvši odličnu suradnju općinske uprave s vrtićima, a najavio je i da će Općina, već tradicionalno, za Nikolinje darivati djecu. 

Komentari

05.12.2018. 18:02h Zadnja izmjena: 05.12.2018. 18:09