MINERVA VARAŽDINSKE TOPLICE

FOTO Danas počela ljetna sezona na otvorenim bazenima Minerve

Objavljeno: 21.07.2020. 13:33

Zadnja izmjena: 21.07.2020. 13:58

S obzirom na specifične uvjete ove godine nešto kasnije počinje ljetna sezona u Varaždinskim Toplicama, tako da su tek danas otvoreni vanjski bazeni u Minervi.

U vrućim ljetnim danima koji slijede, iz Minerve vas pozivaju da potražite osvježenje na njihovim vanjskim bazenima u Varaždinskim Toplicama.

"Ovdje možete pronaći za svakog ponešto. Preporučujemo da dan započnete plivanjem u olimpijskom bazenu uz jutarnje zrake sunca i pjev ptica. Nakon toga prvu jutarnju kavu možete popiti na terasi Neptuna u hladovini ispod suncobrana. Uhvatite jutarnje zrake sunca i osunčajte se.

Kad ogladnite, preporučujemo ručak na terasi Neptuna. Odaberite popodnevni odmor uz žubor vode bazena i nakon toga masažu ispod vodene gljive ili vodenog slapa. Dan završite plivanjem u olimpijskom bazenu te osvježeni i odmorni spremni za novi početak.", poručuju iz Minerve.

Vanjski bazeni u Minervi  rade svakim danom od 9,00 do 20,00 sati. Aranžmane kupanje i ručak nude po cijeni već od 65,00 kn po osobi. Popusti za djecu i hrvatske umirovljenike.

 

Komentari