čestitke

Foto - Filip Rožman i Marijeta Habek su najsportaši grada Ivanca u 2023. godini

Objavljeno: 17.03.2024. 12:03

Zadnja izmjena: 17.03.2024. 12:04

Na svečanosti Zajednice sportskih udruga održanoj u prostorijama Srednje škole Ivanec, proglašeni su najbolji sportaši i ekipe grada Ivanca u 2023. godini.

Nagrade su, između ostalih, dodijeljene najboljim sportašima, a to su Filip Rožman (Košarkaški klub Ivančica) i Marijeta Habek (Ženski odbojkaški klub Ivanec). Njihove seniorske ekipe ponijele su naslov najboljih sportskih ekipa 2023. Nagradu za životno djelo dobio je Vinko Lončar iz DSR-a Salinovec, za 50 godina rada u sportu i sportskoj rekreaciji. Sve dobitnike možete vidjeti ovdje

Okupljene je pozdravio predsjednik ZSU Josip Šimunek te uputio čestitke  laureatima i nominiranima te zahvalio trenerima i sportskim djelatnicima, Gradu Ivancu i HOO-u, roditeljima te sponzorima i donatorima. Kratku čestitku nagrađenima uputio je Zdenko Đuras, predsjednik Gradskog vijeća Ivanec. U ime Grada Ivanca dobitnicima je čestitao zamjenik gradonačelnika Marko Friščić. 

- U Ivancu se nikad nije toliko ulagalo u sport kao u protekle dvije godine. Potvrđuju to podaci o, između ostalog, novoizgrađenim tribinama i objektu za igrače, suce i trenere na igralištu NK Ivančice Ivanec. Na SRC-u Lančić sagrađena su parkirališta i nove tribine, a upravo smo primili i vijest od resornog ministarstva da su Gradu za nastavak toga projekta odobrena EU sredstva. Ove godine slijedi i rekonstrukcija objekta na igralištu NK Mladost Margečan – najavio je.

Komentari