grad ivanec

Foto - Mališani u Dječjem vrtiću Ivančica u Ivancu dobili su nove igračke u dvorištu

Objavljeno: 05.01.2024. 14:01

Zadnja izmjena: 05.01.2024. 14:01

U Dječjem vrtiću Ivančica u Ivancu postavljene su nove suvremene sprave za igranje. Montirane su dvije velike kule s toboganima, ljuljačkama i didaktičkim panelima, njihalice na oprugu, vrtuljak, a sagrađen je i pješčanik. 

Radovi još nisu dovršeni; predstoji i poravnavanje terena, dovoz pijeska u pješčanik i drugi završni radovi (atesti), kao i kompletno uređenje okoliša, no već sada je vidljivo da će moderne sprave razveseliti mališane i odgojiteljicama i odgojiteljima olakšati pedagoški rad s djecom. Građevinske radove izvode djelatnici Graditeljstva Andrije Grabara iz Ivanca, dok je izrada, dostava i montaža sprava ugovorena s poduzećem Stribor oprema.

Ukupna vrijednost radova i novih sprava je 64.7 tisuća eura, od čega se najveći dio od 39.1 tisuća eura financira iz proračuna Grada Ivanca. Ostatak sredstava od 25.6 tisuća eura osigurao je Središnji državni ured za demografiju i mlade, temeljem uspješne prijave Grada Ivanca na Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini.

Komentari