evo što je rečeno

Foto - Održana godišnja skupština Udruge umirovljenika Općine Petrijanec

Objavljeno: 30.01.2024. 08:12

Zadnja izmjena: 30.01.2024. 08:12

Udruga umirovljenika Općine Petrijanec održala je 29. redovnu godišnju skupštinu u Društvenom domu Petrijanec.

Na početku skupštine predsjednik Udruge Josip Kranjčić prigodno je pozdravio načelnika Općine Željka Posavca, predsjednicu Saveza Udruga umirovljenika i starijih osoba Jadranku Bahlen, župnika Ivana Sakača, predsjednicu VZO Petrijanec Natašu Šincek te sve ostale prisutne.

- Ove godine upravo za naše umirovljenike podigli smo cenzus za božićnice s 300 eura na 400 eura. Naša uloga je osigurati dostojno starenje i aktivno sudjelovanje umirovljenika u društvu a upravo ovakvim odlukama i povećanjem broja pomoći za naše umirovljenike vjerujem da to i postižem – rekao je načelnik.

Na Dnevnom redu je bilo, između ostalog, otvaranje redovno – izvještajne godišnje Skupštine Udruge umirovljenika Općine Petrijanec, izbor radnih tijela Skupštine.

- Zahvalio bih se predsjednici Saveza Udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije, gospođi Jadranki Bahlen na poklon paketima povodom Uskrsa i Božića, te na novčanoj donaciji Saveza. Posebno se zahvaljujem načelniku Željku Posavcu na financiranju rada Udruge sredstvima iz proračuna, te na isplaćenim prigodnim novčanim potporama za Uskrs i Božić. Zahvaljujemo se i svim ostalim donatorima koji su se odazvali i pomogli u radu naše Udruge – naglasio je predsjednik Kranjčić.

Komentari