općina sveti đurđ

Foto - Općina Sveti Đurđ dobila novo malonogometno i košarkaško igralište

Objavljeno: 16.06.2023. 11:47

Zadnja izmjena: 16.06.2023. 13:38

U općini Sveti Đurđ, u naselju Luka Ludbreška malonogometnim susretom između odgojiteljica Dječjeg vrtića "Suncokret" Sveti Đurđ i Dječjeg vrtića "Vlakić" Martijanec otvoreno je malonogometno i košarkaško igralište.

Investiciju su zajednički financirali "LAG izvor" te Općina Sveti Đurđ. Igralište će osim mještanima Luke Ludbreške biti na raspolaganju i svim stanovnicima Općine Sveti Đurđ pa se nadamo će uvijek biti puno sportaša i rekreativaca.

Susretu je prisustvovao i načelnik općine Sveti Đurđ čija je ideja bio ovaj neobični nogometni susret između dva vrtića. Izrazio je zadovoljstvo i zahvalio ravnateljicama Tihani Ledenko i Suzani Galauer na odazivu, kao i odgajateljicama što su se hrabro upustile u ovu nogometnu avanturu.

- Potičemo razvoj sporta u Općini Sveti Đurđ te ulažemo velika sredstva za djecu i mlade, a ovaj sportski centar samo je jedan segment toga. Nogometni susret privukao je mnogobrojne gledaoce koji su srčano navijali, a na kraju su se svi počastili večerom u Društvenom domu - navode iz Općine.

Komentari