ODRŽANA 2. "OPAKA" UTRKA

FOTO: Sudionici "Opake" utrke su osim otrčanih 2,7 kilometara morali konzumirati i dvije litre gemišta

Objavljeno: 20.08.2018. 10:26

Zadnja izmjena: 20.08.2018. 10:35

Foto: Cross liga Čevo

Oko 80- tak natjecatelja, uglavnom sudionika Cross lige Čevo trčalo je 2. “Opaku” utrku.

- Bez obzira na vrućinu i “ekstremne” uvjete, na samom startu u Završju, opet nas se okupila lijepa brojka od 80-ak “opakih” natjecatelja, rekao je Josip Lacković jedan od organizatora utrke. -  S obzirom da je ova neobična utrka prošle godine bila i osporavana od nekih, ove godine smo u “miru i tišini” bez ikakve velike medijske “pompe” samo potvrdili i dokazali da ova neobična utrka ima svoje “sljedbenike” i da bi zaista bilo šteta ne nastaviti održavanje nečeg što je toliko dobro, dodao je Lacković.

U ukupnom plasmanu kod žena najbolja je i “najopakija” ove godine opet bila prošlogodišnja pobjednica Štefica Bubnjarić kojoj je za pobjedu u utrci, nakon popijenih dvije litre gemišta i pretrčanih 2,7 km trebalo 26:32. Na drugo mjesto plasirala se Anica Lacković u vremenu 31:34 dok se na treće mjesto plasirala Mihaela Bačko istrčavši ovu utrku u vremenu 37:05.

Kod muškaraca najbolji je ove godine bio Josip Lacković kojemu je za pobjedu trebalo 24:01 ispred drugoplasiranog i prošlogodišnjeg pobjednika Maria Surjaka u vremenu 24:19 dok se na 3. mjesto plasirao Goran Šimunčić u vremenu 25:14.

Nakon utrke i proglašenja pobjednika uslijedilo je opet nezaboravno druženje.

Komentari