drugi vikend

Foto - Uspješno održano 10. izdanje Crazy Hill Trail utrke u Ludbregu, sudjelovalo 413 trkača

Objavljeno: 12.03.2024. 12:23

Zadnja izmjena: 12.03.2024. 12:42

U sklopu Welcome spring festivala u subotu je u Ludbregu održano deseto izdanje Crazy Hill Trail utrke u organizaciji BSV-a Ludbreg.

Okupilo se 413 trkača iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a održana je i Canicross utrka sa psima. Trčalo se na tri staze. Crvena (RED) staza duga je 34 kilometara, plava (BLUE) 16 kilometara te zelena (GREEN) 10 kilometara. 

U utrci na 34 kilometara pobjedu je odnio Josip Meštrić, drugi je bio Zoran Križanić, a treći Matej Nidorfer. Kod žena je najbrže do cilja stigla Matea Grabovica, druga je bila Kristina Tenšek, a treća Anita Lacković. Na 16 kilometara prvo mjesto je osvojio Krešimir Mrčela, drugo Matija Crnković, a treće Mateo Ledinski. U ženskoj kategoriji najbrže je u cilj ušla Martina Štrkalj, druga je bila Gabrijela Šalković, a treća Mateja Golenja.

U utrci na 10 kilometara prvi je bio Ino Šepec, drugi Tomislav Šalamon, a treći Željko Dubravec. Kod žena je prvo mjesto osvojila Lucija Sačer, drugo Jelena Dolenec, a treće Valerija Mihac Jertec. U Canicross utrci prvi je sa svojim psom bio Tilen Strmšek, drugi Enis Brkić, a treći Tomislav Vuk. Kod žena je sa svojim psom prva u cilj ušla Paula Vrdoljak, druga je bila Irena Smojver, a treća Anja Gluvić.

Komentari