evo glavnih savjeta

Foto - Toni Milun u Ludbregu održao radionicu “Obogati svoje znanje”

Objavljeno: 08.03.2024. 11:15

Zadnja izmjena: 08.03.2024. 11:15

U sklopu projekta LORI u Ludbregu je sinoć održana edukativna radionica “Obogati svoje znanje.

Radionicu je u Centru za kulturu i informiranje održao nagrađivani profesor matematike i sveučilišni specijalist ekonomije Toni Milun.

-Kad govorimo o financijama trebali bismo si stalno postavljati tri pitanja, prvo je kako zarađivati više, drugo je kako trošiti manje odnosno pametnije i treće je kako trošiti tu razliku uz što veću zaradu, a što manji rizik. Dobar savjet je da prije veće kupnje pričekamo 24 sata. U međuvremenu možda shvatimo da sličnu majicu već imamo – rekao je Toni Milun koji uz to što je predavač na Visokom učilištu Algebra je i autor projekata “Where maths is fun” za koji je snimio oko 2000 obrazovnih videa iz matematike i “S Milunom do milijuna” koji je namijenjen financijskoj edukaciji građana.

Za svoj doprinos obrazovanju iz područja matematike dobio je nagradu Ponos Hrvatske, a iz područja financija priznanje Akademije Zagrebačke burze. Dva puta je nominiran za Večernjakovu ružu, a prošle godine je bio nominiran i za nagradu Grand PRix-a Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji Komunikatora godine.

Komentari