Općina Cestica

Foto - Tradicionalan susret umirovljenika u Cestici, evo detalja

Objavljeno: 07.10.2023. 12:44

Zadnja izmjena: 07.10.2023. 12:44

Foto: Općina Cestica

Održan je tradicionalni susret umirovljenika općine Cestica i prijateljskih društva u društvenom domu Otok Virje, a u sklopu druženja održane su i sportske igre na kojima su nastupili umirovljenici iz općine Cestica, Margečana i Sračinca.

U sportskim nadmetanjima natjecali su se sportaši u pikadu te u disciplini kolutovi u ženskoj i muškoj konkurenciji, a nakon natjecanja dodjeljena su priznanja. U disciplini kolutovi, u ženskoj konkurenciji, najbolje su bile domaće natjecateljice. Kod muškaraca u disciplini kolutovi pehar za prvo mjesto osvojila je ekipa Udruge umirovljenika općine Cestica. U igri pikado najbolje su bile gošće iz Sračinca.

Zahvalu za sudjelovanje sudionicima susreta uputio je Milan Borak, predsjednik Udruge umirovljenika općine Cestica, a u ime povjerenstva za sport Udruge umirovljenika Općine Cestica rezultate je obznanio Josip Sambolec. Podjeli priznanja bio je prisutan i Stjepan Mumlek, dopredsjednik Udruge umirovljenika općine Cestica. Nakon održanih sportskih susreta priređen je prigodni domjenak, a druženje je nastavljeno uz pjesmu i ples.  

Komentari