općina bednja

Foto - U Cvetlinu održan 26. malonogometni turnir 'Tri hrvatska viteza'

Objavljeno: 31.07.2023. 18:17

Zadnja izmjena: 31.07.2023. 20:21

Udruga za šport i rekreaciju Cvetlin organizirala je 26. malonogometni turnir "Tri hrvatska viteza" koji se održavao u petak i subotu, 28. i 29. srpnja ove godine.

Memorijalni turnir u malom nogometu posvećen je poginulim braniteljima iz Cvetlina - Ivanu Čižiću, Slavku Smiljanu i Kreši Šmintiću, koji su položili svoje živote u obrani domovine. Turnir je okupio ukupno 17 ekipa u pet skupina. Petak je bio rezerviran za odigravanje skupina, kako bi se utvrdilo tko će proći u finale i boriti se za naslov pobjednika, a u subotu su igrane uzbudljive utakmice završne skupine.

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa UŠR Višnjica, drugo Cevni sistemi Knez, treća je bila UŠR Cvetlin, a četvrta ekipa IKIAG. Proglašeni su i najbolji pojedinci, pa je tako najbolji strijelac turnira Bojan Herceg, najbolji igrač Rok Šnofl, a najboljim je golmanom proglašen Marko Topolovec.

- Sport ima moć ujedinjavanja ljudi, a ovaj turnir je prigoda da se okupimo i odamo počast našim vitezovima koji su dali ono najvrijednije, svoje živote za našu slobodu. Zadovoljan sam što se i ovoga puta okupilo mnogo sudionika i što je sve prošlo u fer i korektnoj borbi. Čestitke najuspješnijima, ali i zahvala svima koji su sudjelovali, uz poruku da nam dođu i iduće godine - rekao je načelnik Općine Bednja Damir Poljak.

Komentari