općina petrijanec

Foto - U Petrijancu obilježeno 35 godina poslovanja tvrtke Nika - konstrukcije

Objavljeno: 03.07.2023. 18:48

Zadnja izmjena: 03.07.2023. 18:48

U sklopu dana Općine Petrijanec, te blagdana Sv. Petra i Pavla proslavljeno je 35 godina postojanja Nika Kontrukcije uz dan otvorenih vrata.

Tvrtka Nika konstrukcije je razvila paletu proizvoda i usluga. S devet programa koji pokrivaju različite industrije, stvaraju inovativna rješenja za brojne potrebe na tržištu. Njihovi programi obuhvaćaju opremu za sportske dvorane i vanjske terene, mobilne bine za događaje, malonogometne arene, sajamsku opremu, aluminijske konstrukcije za solarnu energiju, moderne ograde, bioklimatske pergole, nadstrešnice te mobilne i montažne kuće od aluminija.

- Upravo su radnici srce i duša njihovog uspjeha, s njihovim predanim radom, stručnošću i lojalnošću. Hvala im na još jednoj investiciji u našoj općini kao i na novom proizvodu rijetkosti u Europi - mobilne aluminijske kućice. Hvala općinskom vijeću koje je oslobodilo 50% komunalnog doprinosa za navedenu građevinu u želim vam puno uspjeha u daljnjem radu. Hvala Zvonku Kišiću, osnivaču tvrtke Nika konstrukcije. Ovaj talentirani vizionar bio je ključni pokretač i vođa u transformaciji tvrtke iz skromnih početaka do danas, kada imaju širok i priznat proizvodni program s današnjim naglaskom inovativne montažne i mobilne kuće od aluminija - rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec

Nika konstrukcije zapošljava 42 djelatnika, od toga 17 s područja općine Petrijanec, stoga je Općinsko vijeće Općine Petrijanec na svojoj 21. sjednici  donijelo Suglasnost o oslobođenju plaćanja dijela komunalnog doprinosa od 50%.

Komentari