evo kako je bilo

Foto - Udruga žena Veliki Bukovec i DVD Veliki Bukovec održali godišnje skupštine

Objavljeno: 05.02.2024. 08:31

Zadnja izmjena: 05.02.2024. 08:31

Održana je skupština Udruge žena Veliki Bukovec te skupština DVD-a Veliki Bukovec, a župan Anđelko Stričak tim ih je povodom pozvao da se prijave na natječaj za rad udruga otvoren do 23. veljače. 

Prošle godine na inicijativu Udruge žena Veliki Bukovec na čelu s predsjednicom Sanjom Jantolek započeo je projekt uređenja kupališta, mjesta koje je godinama bilo zapušteno, a sada dobiva novu vizuru. Župan Stričak osvrnuo se na tuču koja je 2022. godine uništila usjeve, staklenike, plastenike, kuće, gospodarske zgrade.

- Zadnje dvije godine kad govorimo o Općini Veliki Bukovec ostat će mi u sjećanju tri stvari, a to su dogradnja škole, što je sigurno jedan od značajnijih projekata, to što sada imate svoj grb i zastavu, ali i razorna tuča koja je ovaj kraj pogodila pretprošle godine – podsjetio je župan i naglasio da je odšteta isplaćena prošle godine.

Načelnik Velikog Bukovca Franjo Vrbanić također je naglasio dobru suradnju sa Županijom i istaknuo važnost djelovanja udruga na području Općine. Zahvalio je Udruzi žena i članovima DVD-a Veliki Bukovec na čelu s predsjednikom Markom Požgajem na doprinosu i pomoći u organizaciji svih manifestacija. Uz župana Stričaka i načelnika Vrbanića okupljene su pozdravili i Stjepan Kovaček, član Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije i Mirjana Jerbić, ravnateljica Crvenog križa Ludbreg.

Komentari