u vatrogasnom domu

Foto - Za predstavu Kerekesh Teatra u Bednji tražilo se mjesto više, evo kako je bilo

Objavljeno: 08.03.2024. 11:05

Zadnja izmjena: 08.03.2024. 11:05

Za predstavu Kerekesh Teatra „Dobra večer, došao sam po vašu kćer” u Bednji tražilo se mjesto više. 

U sklopu 15. Tjedna smijeha kojeg organizira Kerekesh Teatar, mještani općine Bednja u četvrtak su imali priliku gledati popularnu predstavu "Dobra večer, došao sam po vašu kćer" u izvedbi Jana Kerekeša. Predstava je održana u Vatrogasnom domu u Bednji. 

- Hvala Kerekesh Teatru što već 15. put organizira Tjedan smijeha, poznatu i cijenjenu manifestaciju, ne samo u Varaždinskoj županiji, nego i na području cijele Hrvatske. Njegujemo odličnu suradnju i vjerujem da će se tako nastaviti i dalje. Na predstavu su došle sve generacije ljudi, od mladih do starijih i vjerujem da su se svi zabavili jer nasmijali se svakako jesu - rekao je načelnik Damir Poljak.

S njime se složio i predsjednik Općinskog vijeća Vladimir Kramarić koji je kazao kako mještani s nestrpljenjem očekuju sljedeću predstavu koju će Kerekesh Teatar dovesti u Bednju. S obzirom da je predstava održana dan uoči Međunarodnog dana žena, načelnik Damir Poljak i predsjednik Općinskog vijeća Vladimir Kramarić iskoristili su priliku te čestitali svim ženama njihov dan i tom im prilikom darivali jaglace.

Komentari