općina trnovec bartolovečki

Foto - Za Skate park i igrališta Općina Trnovec Bartolovečki osigurala 170.000 eura

Objavljeno: 12.03.2023. 18:31

Zadnja izmjena: 12.03.2023. 18:36

Širom Općine Trnovec Bartolovečki u tijeku su radovi na izgradnji novih dječjih igrališta, a u naselju Trnovec dovršen je novi Skate park.

Kako je prilikom obilaska radova najavila načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković četiri nova dječja igrališta u naseljima Trnovec, Štefanec i Šemovec trebala bi biti završena do kraja mjeseca, dok je u sklopu novog Skate parka predviđeno i uređenje okoliša. Vrijednost izgradnje Skate parka procijenjena je na 60.000 eura, a čak 46.000 eura Općina je osigurala prijavljivanjem na natječaj LAG Izvora. Načelnica Vitković najavila je i daljnje proširenje parka za što je izrada projekata već naručena.

- Čim vremenski uvjeti dozvole, mi smo spremni za završetak uređenja okoliša kako oko Skate parka ne bi bilo blata. Postavit ćemo i reflektore da osvijetlimo park. Ukupna vrijednost nabave za sva četiri igrališta s uređenjem je 110.000 eura, a sva financijska sredstva osigurala je Općina iz svog proračuna. Dobavljač igrala je spreman, a vjerujem da će do kraja ovog mjeseca biti postavljena sva četiri nova igrališta: dva u Trnovcu, te po jedno u Štefancu i Šemovcu – rekla je Vitković.

Komentari