Grad Ivanec

Grad Ivanec dobio je atraktivan autobus ukrašen simbolima Ivanca

Objavljeno: 13.10.2023. 19:06

Zadnja izmjena: 13.10.2023. 19:17

Foto: Općina Ivanec

Ivanec je dobio novu pokretnu turističku atrakciju, autobus ukrašen logom Ivanca Planinarskog grada i prepoznatljivim motivom planine Ivančice. Projekt je to koji su zajedno realizirali Planinarski klub Ivanec i tvrtka SOS BUS d.o.o. Velimira Zagorščaka iz Ivanečkog Vrhovca. 

Naime, zahvaljujući dobroj suradnji s autobusnim prijevoznikom koji često svojim busom ivanečke planinare razvozi na društvene izlete u zemlji i inozemstvu, rodila se ideja da se jedan autobus pretvori u pokretnog promotora planinarstva Ivanca. 

Tu ideju je podržao i Grad Ivanec, koji je dao suglasnost za korištenje inače zaštićenog planinarskog brenda i loga. U tiskari Mimi u Ivancu izrađena je specijalna PVC naljepnica s tiskom i laminacijom, kojom je „obučen“ cijeli bus.

Tako će odsad ivanečki planinarski brend, dodatno označen logom Grada i Planinarskog kluba Ivanec, putovati diljem zemlje i inozemstva. Prvu promo vožnju, ovaj put samo za svoje članove i uzvanike, Planinarski klub i SOS BUS pripremaju ove nedjelje.

Komentari