Planinarski grad

Grad Ivanec na predstojećem Gospodarskom sajmu u Varaždinu promovirat će svoj turistički brend

Objavljeno: 19.03.2024. 14:44

Zadnja izmjena: 19.03.2024. 14:47

Grad Ivanec poziva djelatnike u turizmu da predstave svoje turističke i ugostiteljske objekte na predstojećem Gospodarskom sajmu u Varaždinu koji će se održati u travnju, čiji će nastup biti besplatan jer troškove pokriva Grad Ivanec.

Naime, Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec i Turistička zajednica Ivanec predstavit će se 19. i 20. travnja na Gospodarskom sajmu na varaždinskom Kapucinskom trgu, a budući da će naglasak u sklopu nastupa biti na turističkoj ponudi Ivanca i daljnjoj promociji i pozicioniranju brenda Ivanec - Planinarski grad, pozivaju sve turističke djelatnike da se pridruže i predstave svoje turističke i ugostiteljske objekte.

Kako navode iz Grada Ivanca, u sklopu sajma održat će se i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, a bit će upriličeni i gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje. Ulaz na sajam bit će besplatan.

Komentari