prijavite se

Grad Ivanec raspisao Posebni javni poziv KUD-ovima i udrugama, evo detalja

Objavljeno: 18.01.2024. 13:37

Zadnja izmjena: 18.01.2024. 13:37

Grad Ivanec danas je objavio Poseban javni poziv KUD-ovima i udrugama u kulturi za prijavu programa i projekata od interesa za Grad Ivanec.

Na ovaj poziv KUD-ovi i udruge Gradu za sufinanciranje mogu predložiti programe i projekte vezane uz različita područja kulturnih djelatnosti. S obzirom na nove zakonske propise i pravila vezana uz prijave, svi KUD-ovi i udruge u kulturi pozvani su da pažljivo prouče odredbe Javnog poziva. S obzirom na to da se, temeljem novog Zakona o kulturnim vijećima i financiranju javnih potreba u kulturi, pravila prijava razlikuju od dosadašnjih, obavještavamo udruge da će Grad Ivanec i Poslovna zona u Poduzetničkom inkubatoru organizirati sastanak na kome će predstavnici kulturnih (ali i svih ostalih udruga), biti informirani o svim novinama i detaljima oko prijava na javni poziv.

Za ove namjene u proračunu Grada Ivanca za 2024. godinu osigurano je 34.000 eura. Programe i projekte stručno će ocijeniti i vrednovati Kulturno vijeće Grada Ivanca, a na temelju njegova prijedloga, odluku o dodjeli financijskih sredstava, s popisom odobrenih i odbijenih projekata i programa, donosi gradonačelnik. Rok za dostavu prijava je 24. veljače 2024. godine, a mogu se dostaviti poštom ili osobno u Prijamni ured Grada Ivanca, Trg hrvatskih ivanovaca 9b. Svi detalji dostupni su ovdje

Komentari