22. travnja

Iduće subote dođite na tradicionalni humanitarni 8. Rotary turnir u šahu

Objavljeno: 15.04.2023. 09:21

Zadnja izmjena: 15.04.2023. 10:15

Tradicionalni 8. po redu Rotary turnir u šahu, sa humanitarnom svrhom, će se održati u subotu, 22. travnja 2023. godine, s početkom u 10 sati, na lokaciji Studentski centar Varaždin, Julija Merlića 9. 

Sudjelovati se može u službenom dijelu natjecanja, ali i kao prijatelj i ljubitelj šaha, odnosno kao gledatelj i navijač te i na taj način doprinijeti aktivnostima i dobrotvornim inicijativama koje provodi Rotary Club Varaždin Jug. Za sve posjetitelje je organiziran i zabavno-edukativni program uz zakusku. Osmo izdanje je ujedno i prvo izdanje koje šahisticama i šahistima nudi priliku osvajanja FIDE rejting bodova. Posjetitelje se potiče da doniraju 5 € (djeca, studenti) i 20 € (odrasli) kao doprinos aktivnostima i dobrotvornim inicijativama koje provodi Rotary club Varaždin Jug.

Organizator natjecanja je Rotary club Varaždin Jug Šahovski savez Varaždinske Županije. Sustav natjecanja je Švicarski sustav, 7 kola FIDE varijanta, a tempo igre je 7 minuta za cijelu partiju s dodatkom 3 sekunde po potezu počevši od prvog poteza. Pravo sudjelovanja imaju šahistkinje i šahisti koji imaju FIDE ID broj.

Prijave su moguće na Željko Matkun, mobitel: 098 929 6580, e-mail: [email protected] do 21. travnja u 20 sati. Natjecanje je dobrotvorna manifestacija s preporučenim donacijama po 5 eura za učenike i studente te 20 za sve ostale.

Komentari