NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Iskusni lijevi branič pojačao redove Varaždinaca i zaoštrio konkurenciju za prvi sastav

Objavljeno: 09.01.2020. 08:37

Zadnja izmjena: 09.01.2020. 08:43

Foto: HNK Gorica

Nogometni klub Varaždin pojačao se u obrambenoj liniji s iskusnim lijevim braničem. Kao što je već bilo najavljivano Matija Špičić napustio je HNK Gorica i pridružio se ekipi NK Varaždin, u borbi za ostanak u društvu najboljih.

Tridesetjednogodišnji Matija Špičić proveo je dvije godine u HNK Gorice s od sada će zaoštriti konkurenciju za početni sastav Varaždinaca u proljetnom dijelu natjecanja u Hrvatski telekom Prve lige. 

Iskusni lijevi branič u Goricu je došao u veljači 2018. godine, bio je dio momčadi koja je izborila ulazak u HT Prvu ligu. Tijekom sezone i pol u prvoligaškom društvu upisao je 18 nastupa za HNK Goricu, 16 u prvenstvu i dva u Kupu, pri čemu je zabilježio dvije asistencije. Špičić je seniorsku karijeru počeo u dresu NK Zagreba, nakon kojeg je igrao za ukrajinsku Tavriju, pulsku Istru, ruski Sibir, azerbajdžanski Inter Baku, Osijek, gruzijski Dinamo Tbilisi te poljsku Wislu Krakow i Goricu. Varaždin će mu biti jubilarni deseti klub u karijeri. Službeno predstavljanje u NK Varaždin tek slijedi.

Komentari